Veikko Vuorela 

Lapsena näin, kun äitini auttoi toisia ihmisiä. Hänen kätensä auttoivat ihmisiä silloin, kun esimerkiksi nilkka oli nyrjähtänyt. Häntä pidettiin kansanparantajana.

etusivumeri.jpgMinä oivalsin käsieni taidot reilut 20 vuotta sitten ja kouluttauduin osteopaatiksi. Jo koulutukseni alkuvaiheista lähtien olen osteopaattina voinut mahdollistaa monen potilaani tervehtymisprosessin.

Potilaani ovat kaiken ikäisiä, nuorin asiakkaani on 2 päivää vanha ja tähän mennessä vanhin 96 vuotias ja loput siltä väliltä.

Välillä olen jotenkin itsekin hämmentynyt, kun näen, miten moninaisiin vaivoihin osteopatia vaikuttaa parantavasti. Hoito mahdollistaa sen, että ihmisen omat paranemisprosessit lähtevät liikkeelle. Arvostan syvästi jokaista potilastani ja haluan kaikilla niillä taidoilla, mitä minulla on sillä hetkellä käytettävissäni, auttaa tervehtymisprosessissa.

Itse hoidan terveyttäni terveellisen ruuan ja hyvän unen kautta. Käyn putkistotunneilla ja teen koiran kanssa pitkiä kävelyretkiä metsässä. Olen myös journey-koulutuksessa, mikä on avannut minulle uuden tiedostavamman maailman. Toinen puoleni on kiinnostunut moottoriurheilusta ja puutarhanhoidosta, jotka myös ovat intohimojani.

Veikko Vuorela | 09 492 092 | vuorela.veikko (at) gmail.com

Ota yhteyttä