Journey

Journey on elämäntaidon valmennusta, jossa ohjaaja kulkee päähenkilön, asiakkaan, kanssa luottamuksellista matkaa.

Oma kokemukseni

journey250.jpgAloitin oman journey-prosessini muutama vuosi sitten. Tunnen olevani elävä esimerkki journeyn mahdollisuuksista niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Käytössäni on nykyisin paljon sellaisia voimavaroja, mitä en edes tiennyt omistavani – niin piilossa ne olivat ja monet kehoni solmukohdat ja kiristykset ovat helpottuneet. Olen jotenkin vapaa minua kahlinneista tunteista ja uskomuksista ja tilalla on terve keho, elämisen ilo ja yhtä aikaa vapaus ja rauha.

Matka henkiseen kasvuun - elämisen ytimeen - terveyteen

Journey on Brandon Baysin oman paranemiskokemuksen innoittamana kehittynyt menetelmä avuksi uudenlaiseen tiedostamiseen, eheytymiseen ja henkiseen kasvuun. Prosessissa kuunnellaan ohjatusti kehon viisautta. Prosessi on tukevasti liikkeellä, kun pääsemme kiinni vapautta estäviin ajattelumalleihin, tunteisiin ja uskomuksiin. Voimme itse avata oven henkiseen vapauteen, kasvuun, iloon ja eheyteen.

Matkalla mukana

Olen valmistunut journey-practitioner koulutuksesta ja ohjaan journey-prosesseja aikuisille ja lapsille.

Yksityisen journey-prosessin aikana asiakas ohjataan suoraan mahdollisten ongelmien syihin, juuriin. Prosessissa voit vapauttaa itsesi, vapautua menneisyyden painolasteista ja saat käyttöösi uusia voimavaroja, olet uudenlaisessa tietoisuudessa.

Todellisen anteeksiantamisen kautta vapautat itsesi elämän makuiselle matkalle.

Journey vaikuttaa syvimmällä solun tasolla, pääset kiinni sinne juurtuneisiin muistoihin ja voit vapautua niistä, pääset nauttimaan oikeasta muutoksesta, uusista voimavaroistasi..

Minulle on suuri kunnia saada kulkea kanssasi matkaa ja osallistua prosessiisi. Roolini on kuljettaa ja ohjata uuteen tietoisuuteen.

Mitä asioita tai ongelmia?

Halu kehittyä ja uudistua ihmisenä riittää prosessin aloittamiseen. Prosessi on mahdollisuus pysähtymiseen ja puhdistumiseen.

Ihminen on kokonaisvaltainen ja usein asiakkaalla on useampia aiheita tulla.

Monien asiakkaiden probleemat ovat kehollisia, sairauksia tai elämässä on pettymyksiä, surua, vaikeus päättää asioita ja asioista. Aloittamisen syynä voi olla väsymys, haluttomuus, tunteettomuus. Lasten ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi vanhempien avioero, lemmikin kuolema tai koulukiusaaminen.

Lisätietoa

www.thejourney.com

Ota yhteyttä