Piiu Alén-Vuorela

Elämäntarkoitukseni on tehdä työtä henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Sen kirkastuminen on ollut minun kasvuni, elämäni matkan prosessi. Kaikki, mitä olen oppinut, tehnyt tai missä prosesseissa olen ollut, toimii nyt jalustanani ja juurinani. Olen saanut olla monessa mukana.

piiu250.jpgOlen toiminut yli 30-vuotisen työurani aikana liikkeenjohdon tehtävissä, henkilöstöhallinnossa, kouluttajana, valmentajana, työnohjaajana, sparraajana, työhyvinvoinnin asiantuntijana ja viime vuosina myös tarinateatterin ohjaajana ja journey-practitionerina. Asiakastyöni on toimimista mahdollistajana ja siitä olen kiitollinen.

Mahdollistaja on juuri oikea sana, sen sisällä on kaikki se, miten työtäni kuvaan. Toivon mahdollistavani asiakkailleni sen, että he löytävät itsessään sen, mitä oikeasti ovat suojien ja roolien takana. Vapaana ihminen löytää elämän merkityksellisyyden ja tarkoituksen ja silloin hän voi mahdollistaa innostuksen ja voimaantumisen kokemuksia niissä yhteisöissä, missä hän toimii. Pysähtymällä ajattelemaan yhdessä, olemaan tässä ja nyt tai heittäytymällä prosesseihin, tapahtuu oppimista ja oivaltamista.

Vahvuuteni ja osaamiseni on yksilön ja ryhmien voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistamisessa. Uskon siihen, että meissä ihmisissä on olemassa valtava voimavara ja sen vapauttaminen auttaa meitä niin henkilökohtaisissa vuorovaikutussuhteissa kuin työn vaativassa maailmassa. Työssä minua inspiroi juuri haluni kohdata ihminen ja se, että voin antaa osaamiseni ja kokemukseni toisten käyttöön.

Ota yhteyttä